Τι είναι το MyGreekHeart :

Ένας πλήρης, διεθνής, δια-δραστικός, διαδικτυακός οδηγός (μια διαδικτυακή πύλη – portal), αποκλειστικά αφιερωμένος στον Ελληνικό εναλλακτικό τουρισμό και την αειφόρο /  βιώσιμη ανάπτυξη.

Με έμφαση στην Ελληνική περιφέρεια και το προϊόν «12 Μήνες Ελλάδα».

Προβάλει με τη μορφή αυτόνομων micro-sites (πρακτικά ολοκληρωμένων ιστοσελίδων) κάθε επιχείρηση ή δραστηριότητα που υπάγεται στις θεματικές του κατηγορίες. Προσφέρει πρόσβαση σε ένα διεθνές κοινό που αναζητά σημεία ενδιαφέροντος ή προϊόντα βάσει εντοπιότητας και γεωγραφικής προέλευσης. Κι όλα αυτά προάγοντας τη συλλογικότητα και τη συμμετοχικότητα, επειδή αφενός στηρίζεται σε «τοπικούς πρέσβεις» (όχι συνεργάτες ή μεταπωλητές) για την συλλογή, καταχώρηση και ανάπτυξη του περιεχομένου του και αφετέρου, στην επένδυση μεγάλου ποσού των καταβληθέντων συνδρομών, στην αυτοπροβολή του επιτυγχάνοντας πολλαπλάσια οφέλη για τους συνδρομητές (σε σχέση με την επένδυση ποσού αντίστοιχου με τη συνδρομή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο διαδικτυακής, έντυπης, τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής παρουσίας και προβολής). Κι όλα αυτά με εντυπωσιακά χαμηλά ποσά συνδρομών !

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ

 • Σχεδιάστηκε και υποστηρίζεται από μια 100% Ελληνική εταιρεία. Με μια ομάδα Ελλήνων Επιστημόνων, που αποφάσισαν να μείνουν (όχι μόνο προσωπικά αλλά και εταιρικά, επιχειρηματικά) στη χώρα και να προσφέρουν.
 • Με ποικίλη εμπειρία και ειδικότητες κυρίως στο χώρο της τεχνολογίας, του marketing, των οικονομικών και της οργάνωσης επιχειρήσεων και οργανισμών.
 • Χρησιμοποιήθηκαν μόνο ίδια κεφάλαια και χιλιάδες ώρες προσωπικής εργασίας.
 • Καμία χορηγία ή χρηματοδοτική ενίσχυση από το 2011 έως και σήμερα.

ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ MyGreekHeart.COM

 • Διαρκής και συνολική προβολή : Διαρκής μας στόχος η πραγμάτωση του μηνύματος “12 μήνες Ελλάδα” ή «πως το Ελληνικό τουριστικό προϊόν και υπηρεσία, πρέπει να διαρκούν, ολόκληρο το χρόνο». Εστιαζόμαστε στρατηγικά στην προβολή τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών που συμπληρώνουν την τουριστική εμπειρία.
 • Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα: Πρόσβαση σε οικονομικές υπηρεσίες οργάνωσης, προώθησης και προβολής σε κάθε δραστηριότητα ή επιχείρηση άσχετα με την υποδομή ή το μέγεθός της.
 • Εντοπιότητα: Ο επισκέπτης έχει επί τόπου πληροφόρηση σε σχέση με το σημείο που βρίσκεται ή τα ενδιαφέροντά του. Εστίαση στην ενίσχυση μικρών και μεσαίων δραστηριοτήτων/επιχειρήσεων/μονάδων.
 • Ευκολία: Ευκολία στην πλοήγηση ακόμα και σε λιγότερο έμπειρους χρήστες. Πρόσβαση από κάθε συσκευή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης εφαρμογής.
 • Ποικιλία – πληρότητα : Ποικιλία και κατηγοριοποίηση στις καταχωρήσεις.
 • Προσβασιμότητα: Φιλικότητα στη χρήση ακόμα και σε ΑΜΕΑ με καθαρό και ευδιάκριτο περιβάλλον χρήστη με σύνθεση ομιλίας για κάθε γλώσσα. Δυνατότητα πλοήγησης σε σημεία ενδιαφέροντος με συσκευές που διαθέτουν GPS.
 • Εξωστρέφεια: Δυνατότητα δημιουργίας ενός βασικού ηλεκτρονικού καταστήματος με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ακόμα και για πολύ μικρές επιχειρήσεις.
 • Διαδραστικότητα: Σχολιασμός και αξιολογήσεις επισκεπτών και πελατών. Σύστημα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών και επιχειρήσεων.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 • Για όσους καταχωρούνται :

Να προσφέρουμε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά, τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση ή δραστηριότητα, να προβάλει την αξία και τη διαφορετικότητά της στους  κατάλληλους επισκέπτες – πελάτες από όλο τον κόσμο. Να προσεγγίσει το κατάλληλο κοινό και να επιτύχει αειφόρο ανάπτυξη.

 • Για τους χρήστες :

Να δημιουργήσουμε έναν όσο το δυνατό πιο  πλήρη, Ελληνικό οδηγό για το τουριστικό και αειφόρο προϊόν της χώρας. Ένα σημείο αναφοράς για ιδιαίτερες εμπειρίες και προϊόντα που ανακαλύπτουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συμμετάσχετε, προβληθείτε, στηρίξτε μας με κάθε τρόπο κρίνετε πως μπορείτε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σχόλια και προτάσεις. 

 

Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας που στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία.

Παναγιώτης Παπαγαπίου

Ιδρυτής MyGreekHeart.Com