Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε την Κέρκυρα;

Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε την Κέρκυρα;

Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε την Κέρκυρα;
Ένα βήμα για να βοηθήσουμε όλους τους Κερκυραίους και ιδιαίτερα τις νέες γενιές, ακόμη και τους επισκέπτες μας ντόπιους και ξένους, να πληροφορηθούν από έγκυρες πηγές, για τις νεότερες σελίδες της κερκυραϊκής ιστορίας και όχι μόνο, αποτελεί η παρουσίαση ενός ιστορικά επικαιροποιημένου Quiz γνώσεων, σε μορφή εκπαιδευτικού και ενημερωτικού “παιχνιδιού”, σχετικά με τα ιστορικά θέματα, αλλά και τα πάσης φύσεως κερκυραϊκά δρώμενα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Ένα ερωτηματολόγιο με 100 ερωτήσεις, διάρκειας 5 λεπτών, έχει σκοπό να εμφυσήσει στους συμμετέχοντες την ανάγκη προβολής της κερκυραϊκής ιστορίας. Με τη μορφή παιχνιδιού οι ερωτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, με το βαθμό δυσκολίας ολοένα να μεγαλώνει. Πολλές εμβληματικές φωτογραφίες της Κέρκυρας και άλλες ακόμη της τρέχουσας καθημερινότητας, δοσμένες με περισσή υπερηφάνεια, για την ιστορία μας και τις κατακτήσεις των Κερκυραίων σε όλες τους τομείς. 
Η βαθμολογία είναι σχετική και λόγω του βαθμού δυσκολίας των ερωτήσεων πρέπει να θεωρείται μόνο σαν επιβράβευση της προσπάθειας και της συμμετοχής.

Δοκιμάστε το Quiz κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή μεταβαίνοντας στο σύνδεσμο https://corfuquiz.blogspot.com/2016/08/blog-post.html

(πηγή : https://corfuquiz.blogspot.com/2016/08/blog-post.html)

Ο χάρτης της φωτογραφίας δημιουργήθηκε από τον χαρτογράφο P. Bertius το 1618

 

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με