Το «Mastrogiannis Country Retreat» προσφέρει διακοπές υψηλών προδιαγραφών σε ιδιωτικές εξοχικές κατοικίες εναρμονισμένες με την καθημερινότητα της Κερκυραϊκής υπαίθρου.
Σε μια σχετικά ξεχωριστή – ανεξερεύνητη, γωνιά της Κερκυραϊκής φύσης, ανάμεσα σε Βενετσιάνικους υπεραιωνόβιους ελαιώνες, στις απαλές πλαγιές όμορφων λόφων πάνω από την παραλία του Αρίλλα, το κτήμα “Μαστρογιάννη” απλώνεται σε έκταση 40 περίπου στρεμμάτων .
Σ’ αυτή το χώρο κτίστηκαν 4 αυτοτελείς ιδιωτικές κατοικίες, εναρμονισμένες με την ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, της αγροτικής Κέρκυρας.
Το κτήμα  βρίσκεται ΒΔ της Κέρκυρας, στο χωριό Καββαδάδες και απέχει περίπου τα τέσσερα (4) χλμ. απο την μαγευτική και ιδιαίτερη παραλία του Αρίλλα.

Το εστιατόριo μας

Είναι μικρό, αλλά περιποιημένο και όμορφο, έτσι όπως αρμόζει στο περιβάλλον του κτήματος.
Με προσανατολισμό ώστε να έχει άπλετη θέα στο πέλαγος και στους γύρω λόφους.
Στην προσπάθειά μας να γνωρίσουμε στους επισκέπτες μας, αληθινές γεύσεις της κερκυραϊκής & ελληνικής κουζίνας, οργανώνουμε βραδιές με παραδοσιακά ορεκτικά και φαγητά καθώς και γλυκίσματα, χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα και αγνά υλικά (ορισμένα από αυτά τα καλλιεργούμε στους κήπους μας).
Οργανώνουμε επίσης μαθήματα ελληνικής κουζίνας στο χώρο του εστιατορίου.

Plan My Route

Αφήστε μια κριτική

Παρακαλώ κάντε εγγραφή για να αφήσετε αξιολόγηση