Το πλοίο βυθίστηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1978 εξαιτίας του κακού καιρού. Το φορτηγό βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας, μετά από προσπάθειες να αγκυροβολήσει στο νότιο υπήνεμο τμήμα της βραχονησίδας Πάτροκλος, στον Σαρωνικό Κόλπο και λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν προσέκρουσε με την αριστερή του πλευρά στα βράχια και βυθίστηκε. Όλοι οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν στην στεριά σώοι.
Σήμερα αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους αυτοδύτες λόγω της μικρής απόστασης από την Αττική αλλά και λόγω εύκολης προσέγγισής του στον αμμώδη βυθό. Το φορτηγό βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας, μετά από προσπάθειες να αγκυροβολήσει στο νότιο υπήνεμο τμήμα της βραχονησίδας Πάτροκλος, στον Σαρωνικό Κόλπο και λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν προσέκρουσε με την αριστερή του πλευρά στα βράχια και βυθίστηκε. Όλοι οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν στην στεριά σώοι.
Σήμερα αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους αυτοδύτες λόγω της μικρής απόστασης από την Αττική αλλά και λόγω εύκολης προσέγγισής του στον αμμώδη βυθό.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

GPS:

37.6478597, 23.9506727

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Plan My Route

Αφήστε μια κριτική

Παρακαλώ κάντε εγγραφή για να αφήσετε αξιολόγηση