Κελλάρι Παπαχρήστου - Κτήμα δεξιώσεων - επισκέψιμο οινοποιείο“Κελλάρι Παπαχρήστου”, άφθονο κρασί και ατμοσφαιρικές αίθουσες για τους πλέον απαιτητικούς οινόφιλους.

Το “Κελλάρι Παπαχρήστου” είναι ένα επισκέψιμο οινοποιείο που φιλοξενεί δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, γευσιγνωσίες οίνου, συνέδρια, παρουσιάσεις προϊόντων, εταιρικά γεύματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Χαρακτηρίζεται ως μια εξαίρετη επιλογή ως κτήμα δεξιώσεων.

Πρόκειται για μια οικογενειακή οινοποιεία με μακρόχρονη παράδοση στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση.

Στους χώρους του οινοποιείου πραγματοποιείται η παραγωγή,η εμφιάλωση και η παλαίωση των κρασιών των «Αμπελώνων Παπαχρήστου».

Η υπόγεια λιθόκτιστη κάβα παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για την παλαίωση των κρασιών, η οποία παλαίωση γίνεται σε βαρέλια 225 λίτρων από γαλλική και αμερικάνικη δρυ.

Οι αμπελώνες βρίσκονται στην καρδιά του μεσογείτικου κάμπου, νοτιοανατολικά της Παιανίας Αττικής. Στη θέση “Πέλκεζι” καλλιεργούνται οι διεθνείς ποικιλίες Chardonnay, Merlot και Cabernet Sauvignon. Στη θέση “Γκρόπεζα” καλλιεργούνται οι ελληνικές ποικιλίες Σαββατιανό και Ροδίτης.

Εκδηλώσεις

Από το 1994, πρωτοπόρος στο χώρο των εκδηλώσεων, το “Κελλάρι Παπαχρήστου” συνεχίζει να χαρίζει χαρούμενες στιγμές σε όσους το εμπιστεύονται.

Μια ρομαντική γαμήλια δεξίωση που θα σας ταξιδέψει ευχάριστα μέσα στον χρόνο, μια χαρούμενη γιορτή βάπτισης, ένα απογευματινό δροσιστικό cocktail, ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί, μια αξέχαστη εταιρική εκδήλωση, ένα prive δείπνο για λίγους και εκλεκτούς φίλους στο υπόγειο κελλάρι. Ότι  κι αν επιλέξετε, είμαστε κοντά σας για να γιορτάσουμε τη δική σας στιγμή.

Οι χώροι επιλέγονται και διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις για κάθε εποχή. Καλέστε μας τώρα για να προγραμματίσουμε τη δική σας εκδήλωση.

Γευσιγνωσίες

Οι γευσιγνωσίες (οινογνωσίες) περιλαμβάνουν δοκιμή των κρασιών του κτήματος και συνοδεύονται από ποικιλία ελληνικών γεύσεων. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις διαδικασίες παραγωγής των εκλεκτών οίνων, να περιηγηθούν με καθοδηγούμενη ξενάγηση στο υπόγειο κελλάρι παλαίωσης κρασιών και να λάβουν μέρος σε ειδικά σχεδιασμένες οινογνωσίες.

Το ατμοσφαιρικό κελλάρι, με τα εκθέματα σχετικά με την οινοποίηση και την αμπελουργία, το μπαρ οινογνωσίας και το μοναστηριακό τραπέζι, αποπνέει τη γαλήνια αύρα της παλαίωσης των κρασιών. Οι ξεναγήσεις και οινογνωσίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού για group από 15 έως 70 ατόμων.

Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο κατόπιν ραντεβού με τους συνεργάτες μας έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να σας ξεναγήσουν στους χώρους παραγωγής και παλαίωσης των κρασιών μας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη δική σας μοναδική εκδήλωση.

κρασί, γαμήλια δεξίωση,κτήμα δεξιώσεων, γευσιγνωσία, αμπελουργία, κελλάρι

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Παρακαλώ κάντε εγγραφή για να αφήσετε αξιολόγηση