Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Το MyGreekHeart, είναι μια καινοτόμα δια-δραστική πύλη (directory portal) που σκοπό έχει να προβάλει τον εναλλακτικό και αειφόρο τουρισμό της χώρας μας.

Η καινοτομία του εστιάζεται, στη δομή του εξειδικευμένου περιεχομένου του (αποκλειστικά επί του εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος), την απλότητα στη χρήση (ακόμα και για χρήστες μη εξοικειωμένους με πολύπλοκες εφαρμογές ή που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης), την πλοήγηση του επισκέπτη με το ενσωματωμένο σύστημα χαρτογραφικής απεικόνισης (GPS) αλλά και τη φωνητική υποστήριξη που επιτρέπει περιήγηση ή ακόμα και πλήρη εκφώνηση – ανάγνωση άρθρων σε Αγγλικά και Ελληνικά !

Ο σχεδιασμός του επιτρέπει να μπορεί να προσφέρει διαδικτυακή παρουσία και προβολή ακόμα και στις επιχειρήσεις που δε διαθέτουν επαγγελματική ιστοσελίδα. Αυτό επιτυγχάνεται προσφέροντας μια μόνιμη αποκλειστική υπο-σελίδα (sub-domain της μορφής https://www.mygreekheart.com/η-επιχειρηση-σας) σε κάθε επιχείρηση που συμμετάσχει. Έτσι εξασφαλίζεται παρουσία με τη μορφή ενός αυτόνομου, σύγχρονου και ολοκληρωμένου site και μάλιστα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Στις επιχειρήσεις που διαθέτουν ήδη τη δική τους ολοκληρωμένη ιστοσελίδα, η συμμετοχή στο MyGreekHeart, προσφέρει σειρά πλεονεκτημάτων, μερικά εκ των οποίων είναι:

  1. Η ενίσχυση της διαδικτυακής τους παρουσίας μέσω των μηχανών αναζήτησης που το «αξιολογούν» ως διπλά σημαντικό όντας μέλος και ενός εξειδικευμένου οδηγού.
  2. Η προβολή σε ένα συνειδητοποιημένο παγκόσμιο κοινό (αυτό που επιλέγει εναλλακτικό τουρισμό)
  1. Η ύπαρξη ενός πλήρους αντιγράφου των σημαντικότερων πληροφοριών της ιστοσελίδας τους (εντός του οδηγού MGH) προς εξασφάλιση μέγιστης «διαδικτυακής παρουσίας».
  2. Ένα ευέλικτο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης της καταχώρησης (από τους ίδιους τους επιχειρηματίες) με δυνατότητα σύνδεσης με το ηλεκτρονικό κατάστημα ή το site τους και δωρεάν προώθηση προσφορών ή ειδικών εκδηλώσεων μέσα από το σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων του portal.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, μέσα από ένα πλήρες περιβάλλον διαδικτυακής παρουσίας, διάδρασης και επαφής με το κοινό που αναζητά υπηρεσίες και προϊόντα εναλλακτικού τουρισμού.

Το MyGreekHeart δεν είναι κάτι νέο αλλά κάτι καινοτόμο με ιστορία. Ξεκίνησε το 2011 από την εθελοντική προσφορά των ιδρυτών του ως μια πρωτοβουλία διαδικτυακής προβολής των Ελληνικών επιχειρήσεων που εξάγουν. Το 2016 επεκτάθηκε σε μια σύγχρονη πλατφόρμα προώθησης του Ελληνικού αειφόρου και εναλλακτικού τουρισμού. Μια σημαντική ιδιαιτερότητα είναι ότι μεγάλο μέρος των συνδρομών των μελών επενδύεται στην προώθηση και προβολή του ίδιου του portal, επιτυγχάνοντας έτσι (μέσα δηλαδή από τη συλλογική συμμετοχή των συνδρομών) ένα πολλαπλάσια μεγαλύτερο όφελος για κάθε μέλος ξεχωριστά (σε σχέση με την αντίστοιχη επένδυση σε μια μεμονωμένη ενέργεια προβολής).

Για περισσότερες πληροφορίες ή προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με