Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

«Corfu Challenge 2017», Rolex Hellas και Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών

«Corfu Challenge 2017», Rolex Hellas και Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών

«Corfu Challenge 2017», Rolex Hellas και Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών

Corfu Challenge Maxi72 Class race in GreeceΤο «Corfu Challenge 2017»και η Rolex Hellas, αναβιώνουν το αρχαίο πνεύμα στα νερά του Ιονίου.

Μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωσης παγκόσμιου βεληνεκούς, που εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα του «2017 Maxi 72 Overall Trophy» και διοργανώνεται φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο νησί της Κέρκυρας. Ο αγώνας διεξάγεται 3-8 Ιουλίου στην Κέρκυρα, και διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία με το International Maxi Association (IMA) και την Κλάση MAXI 72.

Για τους λάτρεις της ιστιοπλοίας αξίζει να αναφερθεί ότι στο «Corfu Challenge 2017» συμμετέχουν κορυφαία, μοναδικά στην κατηγορία τους αγωνιστικά σκάφη μεταξύ των οποίων τα Proteus, Evniki, Bella Mente, Momo και Cannonball.
Η Rolex Hellas με υπερηφάνεια στηρίζει το Corfu Challenge 2017, με την πεποίθηση ότι η διοργάνωση αυτή θα φέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο αγώνων ιστιοπλοΐας κορυφαίων κλάσεων.

 Maxi72 Class race in GreeceΑξίζει να  αναφερθεί ότι η ιδέα ενός αγώνα Maxi72 Class στην Ελλάδα, ήταν του  Γιώργου Σακελλάρη  και Γιώργου Κερμούζη. Σκοπός τους ήταν να φέρουν νέες νέες αθλητικές εμπειρίες και να επανασυνδέσουν την ιστιοπλοΐα στις παλαιότερες ιστορικές της ρίζες. Έτσι μοιράστηκαν αυτό το όραμα με κορυφαίους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και κατάφεραν να τους πείσουν για τη διοργάνωση του γεγονότος σε βάθος χρόνου έξι ετών στην Ελλάδα.
Αδιαμφισβήτητα το συγκεκριμένο γεγονός, είναι Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !! για την Κέρκυρα και όχι μόνο,για την προσέλκυση κορυφαίων αγωνιστικών γιοτ.

Καλωσορίζουμε το γεγονός και ευχόμαστε και σε άλλα. Αξίζει αυτός ο τόπος τέτοιες εκδηλώσεις.

Περισσότερα για το γεγονός: «Corfu Challenge 2017»,   Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών

 

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με